monday afternoon

måndaag!
underbar start på en helt ny vecka! började halv tio i morse & slutade tolv, bästa dagen på hela veckan typ!
hunnit med att göra en smoothie & suttit lite vid datan & kollat på brebands priser till min nya laptop jag ska köpa, inte alls billigt direkt, man kommer inte långt på 800 kronor i månaden, så har därför börjat kollat in lite jobb nu, tänkte att jag skulle börja kika in lite sommarjobb eftersom, man måååste börja söka riktigt tidigt nu om man ska ha en chans att ens att få försöka, iaf!
jag har börjat träna, helt otroligt, & det är dags att köpa en ny tränings outfit för har ingen sådan i mina gaderober, 
tyx om denna?   

599 kronor från bubbleroom


hahahah


hej alla sötnosar!
jag ursäktar för att jag har inte bloggat på typ,100 år?
nejmen, jag har haft grymt mycket att göra nu den sista tiden av sommarlovet, &  imorn börjar jag ju på en ny skola och jag kan säga att nerverna håller på att spricka lite i mig. ser lite fram emot det men ändå inte. jaja de e ju typ bara 250 dagar jag ska gå där(eftersom  jag inte klarar matten dock allt annat får jag gå ett extra år) men ska ju jobba typ 2 dagar i veckan så det kommer bli ganska chill. Men jag har iaf bestämmt att jag ska flytta från denna hålan så fort jag klarat av matten tänkte börja gymnasium ngnannanstans & skaffa studentlägenhet. de ser jag däremot enormt fram emot!, men jaja nu ska jag forsätta min storstädning men ska försöka blogga mer senare,
puss

tips & råd?

funderar starkt på att köpa en laptop?
behövs verkligen just nu! ganska bra nu när skolan börjar också? och jag kan ju inte säga att jag har ensam tillgång till den vi har hemma, men jag behöver tips & råd på en bra data, för ett ganska bra pris , behöver all hjälp jag kan få!

back in sweet sweden!

efter ca sexton dagar i norge så är jag hemma.RACKARNS!
jag har haft det grymmt kul & ska försöka berätta lite kortfattat om vad
som har hännt,  inte sätt min barndomsvän kevin på tre år nu så har träffat han & hans kompisar i
ca elva dagar nu, har aldrig haft så här kul på riktigt länge!  har även jobbat i en klädesbutik och tjänat
lite pengar, årets andra sommarjobb! har försökt att blogga lite där men har inte gått så bra, men det får jag minsann
ta igen!, här kommer iaf lite bilder från min dubbelresa! bloggar mer senare puuusss


syn på kvinnomisshandel

jo som ni nog har fattat, så befinner jag mig i norge,  jag jobbar ju extra på blondie(en butik) & jag har ofta radion på , iaf så var radion på och i två dagar har det varit mycket prat om kvinnosyn från männen och att dom fortfarande har ett respektlöst beteende mot kvinnor, vilket gör mig en aning förbannad, så tyckte att jag skulle skriva ett inlägg då om detta
hur omoget e det inte egentligen & lite skrämmande och framförallt efterblivet att dom inte har insätt att vi befinner oss snart på år 2010?, det har hållt på i  mångamånga år och det gör mig så förbannad.
vad tänker folk med egentligen? 
sitter här som ett stort frågetäcken, två frågor sitter som fastklämda i huvudet. nummer 1, varför? nummer 2?  hur kan dom ens våga?
har dom aldrig hört talas om äkentskapsordet, i nöd & lust? 
mår illa på antalet kvinnor som blir misshandlade varje dag, statestiken e skrämmande. eller hur männen pratar respektlsöt till sina fruar/sambos/flickvänner? tror dom att vi e deras ägodelar? men sen blir jag lite pisst på oss tjejer slash kvinnor, varför lämnar vi dom inte? börjar om på nytt? visst självklart e det kanske inte så enkelt, vissa kanske inte har någon annanstans att ta vägen & att det e svårt att släppa taget om ngn man älskar, men har man chansen att sticka, så gör många inte det. jag tycker iaf det man förtjänar det ska man få.
självklart e jag helt medveten om att de finns kvinnor som gör illa sina män också,de vet jag, men dock e det inte alls lika många som män misshandlar kvinnor. Vill gärna veta eran åsikt och släng gärna in en komentar om inlägget, diskuterar gärna 


 

RSS 2.0